Over ons

Over ons2021-06-21T23:02:26+00:00

Expertise Sothys

medewerker S.P.A.

Sinds 2008 is Claudine Lebouille werkzaam als medewerker S.P.A . Sinds september 2019 heeft zij hiernaast haar schoonheidssalon Beaudine waar u onder andere op afspraak een heerlijke massage of gezichtsbehandeling kunt ondergaan.

  • Relaxation and Recovery

  • Rehabilitation Medicine

  • Natural Beauty

  • Face and Body Treatments

Schoonheidssalon Beaudine is een sfeervolle, knusse en professionele salon gelegen in Beekdaelen. De salon staat voor persoonlijke aandacht, kwaliteit voor een betaalbare prijs en een vakkundig & onderbouwd advies. U komt hier echt even helemaal tot rust. Even weg uit het hectische leven. In haar salon wordt uitsluitend gewerkt met kwalitatieve merk producten zoals onder anderen Sothys.

SCHOONHEIDSSPECIALISTE

Maak kennis met de zintuiglijke expertise van Sothys. Lichaamsrituelen op maat, 6 unieke zintuiglijke ontspanningsbehandelingen

Claudine Lebouille
Claudine Lebouille
Claudine Lebouille, is eigenaresse schoonheidssalon Beaudine. Schoonheidsspecialiste.
Claudine Lebouille
Claudine Lebouille
Ondertussen alweer ruim 17 jaar schoonheidsspecialiste en geniet ik iedere dag van mijn werk.
Claudine Lebouille
Claudine Lebouille
Maak kennis met de “kids”

LAATSTE NIEUWS

Gesloten COVID-19 maatregel

Het virus maximaal controleren. Dit is het scenario waar we in Nederland voor kiezen. Dit betekent dat we er samen voor zorgen dat mensen zich houden aan de hygiëneregels, dat een aantal openbare gelegenheden, zoals cafés, gesloten zijn, en dat we afstand tot elkaar houden. Zo zorgen we ervoor dat mensen elkaar minder makkelijk kunnen besmetten.

Hotstone massage

Een Hotstone massage is een massage met hete basaltstenen. Dit zijn vulkanische stenen die eeuwenlang, onder invloed van water en zand, glad en mooi gepolijst zijn. Deze stenen verwarmen uw spieren, verhogen uw doorbloeding en voeren uw afvalstoffen af. De massage verhoogt de stofwisseling en heeft een zeer positieve werking op stress.

“Schoonheidssalon Beaudine is een sfeervolle, knusse en professionele salon gelegen in Beekdaelen. De salon staat voor persoonlijke aandacht, kwaliteit voor een betaalbare prijs en een vakkundig & onderbouwd advies. U komt hier echt even helemaal tot rust. Even weg uit het hectische leven. ”.

Claudine Kuypers-Lebouille • Schoonheisspecialiste, MASSEUSE
0%
SPECIALE AANBIEDING

Neem wat tijd. Trakteer uzelf. Je verdient het.

BOEK NU

ABOUT US

Claudine Kuypers-Lebouille, eigenaresse schoonheidssalon Beaudine. Schoonheidsspecialiste.

Opening Beaudine

Wil je heerlijk ontspannen, dan ben je in mijn schoonheidssalon Beaudine aan het juiste adres

We leven tegenwoordig in een hectische en stressvolle maatschappij. Even aan je zelf denken is belangrijk en zeker voor uw huid en lichaam.In mijn schoonheidssalon bied ik diverse behandelingen en lichaamsmassages. behandelingen die gegarandeerd voor rust en optimale verzorging staan.

Recent Works

Ga naar de bovenkant